2010. július 16., péntek

Hogyan született az EgészségSuli honlap

A születés története
2009 májusában, egy komoly kerékpáros baleset ért, combnyaktörésem lett. Mivel már elmúltam 60 éves minden erőmet és tudásomat össze kellett szednem, hogy rám ne legyen igaz a statisztikai megállapítás, mely szerint nagyon magas a maradandó egészségkárosodás.

Az első két hónap nagyon nehéz volt, de sokat tettem a gyógyulásomért, az alternatív módszerekkel. A harmadik hónapban már elég tűrhetően mozogtam, és hosszabb időre le tudtam ülni a számítógéphez.
Olyan honlapszerkesztőt kerestem, amellyel egyszerűen és gyorsan lehet valódi honlapot csinálni, azért hogy közkincsé tegyem azokat az alternatív típusú ismereteket az egészségről, amelyeket az elmúlt években összegyűjtöttem.
Íme itt van az egeszsegsuli.hu , győződjél meg kedves olvasó a saját szemeddel. Persze ez még mindig nem az a hely ahol a bölcsek köve tudásanyaga van, de igyekszem azzá tenni. A témák legtöbbje viszonylag nehezen emészthető. Sajnos ha belemegyünk a részletekbe ez történik és egy iskolának (még ha virtuális is) az a dolga hogy belemenjen a részletekbe. Persze nem akarok abba a hibába esni hogy a fától nem látni az erdőt.