Tantra masszázs

Ez az oldal a leírások gyűjteménye. Nem válogattunk hanem a különböző forrásokat tartalmilag közöljük. Apró eltérések vannak mégis érdemes elolvasni többször az alapokat.

A Tantra masszázs a lélek simogatása a testen keresztül. A test lágy simogatása, érzéki masszírozása történik, itt nem az izmok átgyúrása, hanem egy kellemes ellazult állapot és az érzéki örömök előidézésén van a figyelem.
Ez a módszer alkalmas a szexuális blokkok oldására, és az ellazulás egy mélyebb szintjét lehet elérni. A masszázs során felébresztjük partnerünkben lévő szexuális energiákat, majd finom mozdulatok segítségével áramoltatjuk szét, ezáltal segítjük Őt abban, hogy egész teste és lelke feltöltődjön gyógyító életenergiával.
Mitől különleges egy tantrikus masszázs?
- mert a zene, az illatok, a hangulatos fények egy különleges térbe repítenek
- a feltétel nélküli, figyelemmel teli finom érintések felébresztik a benned szunnyadó isteni, istennői minőségeket, és láthatóvá teszik a magad iránt érzett tiszteletet és szeretetet
- hidat emel tested, lelked, szellemed pillérjei között, ezáltal nyugalmat és egyensúlyt teremtve lényed belső rétegeiben
- érzéki, ösztönös vágyaidat valódi, mélyről fakadó szeretetté alakítja
- felfokozott érzelmi állapotod elérésével és szintentartásával tested felfrissül, megfiatalodik, energetikai áramlása felélénkül
  
    


A tantra masszázs hatására sejtjeink megtelnek élettel, megfiatalodnak, és javul életünk élvezetének képessége. Külföldön ez az eljárás már megtalálta a helyét a a különleges masszázstechnikák között, nálunk még jelentős a bizonytalanság a nyitottság hiánya miatt. A lehetőségek egyenlőre rejtőzködve vannak. Keresni kell.


Tantrikus masszázs  (gépi fordítás)
Képek: kattints a képkeretre :-)

Fordítás itt >> A tantrikus masszázs majd úgy érzi, mint ha egy trance, ahol a fizikai határok feloldásához, az idő eltűnik, gondok és a problémák nem tűnnek fontosnak, vagy elfeledett összesen.


Kezdjük azzal, hogy feküdjön a hátán a párnák alatt a fejét, és egy törölköző alá tartozó párnát támogatja a csípő, vagy tantra ágyon (lent). Lábaid kissé egymástól, a térd egy kicsit hajlott. A has, comb, lábak, lábujjak, mellkas, mellbimbó, az ujjak, majd gyengéden masszírozzák meleg aromaolajos. Semmi nem fog menekülni a figyelmet. Az 

energia áramlását, és serkenti érzékek felébredt, mint a szervezet érzékenységét fokozza.
Szerint a Tantrikus eszmékaz egész testet kell masszírozni, beleértve a különösen érzékeny területeken [részletesebb magyarázatot, kattintson a "Lingam" vagy "Yoni" masszázs alatt]. Tapasztalatok az érzékiség és kéj itt található, de ezek "intim" területek egy fontos örömforrás az életben.
Ön úgy fogja érezni, nyugodt, mégis ébren. Lesz edzője lélegezni rendesen, ahogy elmerülök még mélyebb szintű relaxáció. Ebben a nagyon szeretetteljes ünnepség lesz teljesen táplálni és kényeztetni a karja meg istennő, így a komfortérzetet és értelme a jól-lét.

Jóni-masszázs (18+) 2.0 

A női (egészséges) szexualitás misztikus falain hatol át az, aki elsajátítja a női nemi szerv különleges masszírozását, a jóni-masszázst. jóni szanszkrit eredetű szó, és a Tantrában nagy szeretetnek és tiszteletnek örvendő szentelt teret, templomot  jelent. A jóni-masszázs párja a lingam-masszázs, vagyis a férfi nemi szervének masszírozása. A masszázs segítségével a nő könnyebben lesz képes bizalmat és intimitást kiépíteni partnerével. Nem véletlen az sem, hogy szexuálterapeuták akkor is ajánlják a technika elsajátítását, ha a nő komoly szexuális traumát élt át, vagy képtelen a belső szexuális gátakat lebontani.

A jóni-masszázs célja nem egyszerűen az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. A masszázs lényege, hogy mindkét fél örömét lelje a technikában, és ne az olykor már kényszerű kielégülést erőltesse. Ha a férfi elsajátítja a jóni-technikát, ezzel hozzásegíti partnerét ahhoz, hogy ellazuljon és megismerje belső, női dimenziót. Amennyiben a masszázs mellékhatásaként az orgazmus is bekövetkezik, az sokkal intenzívebb és az egész testre kiterjedő élmény lessz.
A masszázs során a nő feküdjön a hátára, és helyezzen párnát a feje alá, hogy jól láthassa partnere mozdulatait és tekintetét. Térdeit hajlítsa be, lábait terpessze szét, és a kényelem kedvéért helyezzen párnákat a térd alá is. Ez a pozíció lehetővé teszi a jóni masszírozását, és a test többi része is könnyen elérhetővé válik. A masszázs kezdődjék mély és lassú légzéssel, és ezek után elkezdődhet a lábak, a has, a combok és a mellek masszírozása.
Ezekkel a bevezető érintésekkel a férfi hozzásegíti a nőt a relaxációhoz, és felkészíti partnerét a különleges örömökre. Ezt követően dörzsöljön olajat vagy síkosítót a kezére, és szépen óvatosan közelítse meg a jónit. Kezdje a nagyajkak masszírozását úgy, hogy a hüvelykujj és a mutatóujj között dörzsöli őket, majd csúsztassa ujjait le és fel az ajkak egész hosszán.
Időzzön hosszan ezen a területen, majd folytassa ugyanezt a technikát a kisajkaknál. A masszázs közben fontos a folyamatos szemkontaktus és a kommunikáció. Elengedhetetlen, hogy a nő jelezze, ha túl erősen, gyorsan vagy éppen fájdalmasan ér hozzá partnere. Amint sikerül eltalálni a tökéletes ujjtechnikát, csendben hódoljunk tovább az élvezeteknek, mert a túl sok beszéd lerombolhatja az intim hangulatot.
A koronaékszer, a klitorisz egy olyan összetett szerkezetű gomb, ami körülbelül hat-nyolcezer idegvégződéssel rendelkezik. Nincs az emberi testen még egy ilyen érzékeny terület, ezért fontos elsajátítani annak megfelelő masszírozását. Finoman cirógassa meg a férfi a csiklót az óramutató járásával megegyező, majd azzal ellentétes irányban.
Ezután nagyon-nagyon gyengéden nyomja össze a mutató- és a hüvelykujj segítségével a kidudorodó gombocskát. Nagyon sok nő nem szereti a csikló direkt érintését, és ilyenkor különösen óvatosan kell a masszázst alkalmazni. Ezen a területen is időzzön hosszasan a férfi.

A következő lépésben óvatosan helyezze be a férfi jobb középső ujját a hüvelybe, térképezze fel, és ki-be-oldalirányú mozdulatokkal masszírozza belülről a jónit. Ezután ugyancsak a középső ujjal csináljon egy "gyere ide" mozdulatot úgy, hogy a tenyér felfelé nézzen. Írjon le aprócska köröket az ujjheggyel, és aki szeretné, helyezze be gyűrűsujját is.
Ezzel a technikával könnyen stimulálhatóvá válik a G-pont, vagyis a szent pont. A masszás folyamán állandóan változtatni kell a nyomás erősségét, sebességét és a mélységet. A technika fokozására kombinálható az ujjtechnika. A Tantra szerint ugyanis az, aki a hüvelykujjával a csiklót, gyűrűs- és középső ujjával a jónit és a kisujjával a popsit masszírozza, az univerzum egyik misztériumát tartja kezei között. Míg jobb kézzel a jónit masszírozza a férfi, addig a bal kéz kényeztesse a mellet és a hasat. A két kéz párhuzamos mozgásával dupla örömökhöz juttatja a nőt.
Előfordulhat, hogy a nő annyira átadja magát a masszázsnak, hogy teljesen átszellemül, és akár el is sírja magát. De előfordul, hogy más formában törnek felszínre érzelmei. A lényeg, hogy a férfi nagy szeretettel, gyengédséggel és türelemmel folytassa a masszázst. Ha bekövetkezik az orgazmus, vagy netán egymás után több is, akkor engedjük, hogy a nő - ahogy a Tantra fogalmaz - "meglovagolja a hullámokat".
A masszázs végén óvatosan emelje el kezeit a férfi, és hagyja, hogy kedvese lazítson és pihenjen. A jóni-masszás utóhatása nagyon jótékony hatással van a női lélekre. Az, aki képes elsajátítani a masszázst, a női szexualitás olyan dimenzióit ismerheti meg, amire csak nagyon kevesen képesek.
>> [forrás origo]

Forrás: Egészséges erotika gyakorlatok, (több mint szex)  Google vissza translation

Yoni masszázs részletesen II.

Yoni a szanszkrit szó a vagina, női nemi szerv, amely lazán fordítása a "szent hely", vagy "Szent templom." A Tantra, a Yoni látható a perspektivikus a szeretet és tisztelet. Ez különösen fontos, hogy az emberek megtanulják.
Megkezdése előtt a Yoni masszázs fontos létrehozni egy helyet a nő (a vevő), amelyben a pihenésre, ahonnan ő is könnyebben meg az állam nagy ébredés és a tapasztalat nagy öröm tőle Yoni . Társa (a giver) tapasztalni fogja az öröm, amely öröm és tanúi egy különleges pillanat. A Yoni masszázs is lehet használni, mint egyfajta "biztonságos szex", és kiváló tevékenység a bizalom és a meghittség. Néhány masszázs és a szex terapeuták felhasználni arra, hogy segítsék a nők szexuális áttörni tömb vagy trauma.
A cél a Yoni (Jóni) masszázs nem csupán az orgazmus elérésére, de orgazmus gyakran kellemes és örvendetes mellékhatása. A cél lehet olyan egyszerű, mint az öröm és a masszázs a Yoni . Ebből a szempontból mind a vevő (a nő), és ajándékozó (aki adja) pihenhetnek, és nem kell aggódni eléréséhez egy adott cél. Ha orgazmus nem fordul elő, hogy általában sokkal bővült, intenzívebb és több megfelelő.Az is hasznos az ajándékozó, hogy nem várok semmit cserébe, hanem egyszerűen csak hagyjuk a vevőt, hogy élvezze a masszázst és a pihenésre való magát. Bővebben jóni (ez nem fordítás) >>>
A Masszázs
Van a vevő nem vissza párnák alatt a fejét úgy tudja nézni le rá nemi szervek és fel társa (adakozót).Tegyünk egy párnát, borított egy törülközőt alatt csípőjét. Lábait kell szét a térd enyhén hajlított (párna és takaró alatt a térdét is segít), és az ő nemi szervét egyértelműen ki vannak téve a masszázsnak.
Ez a pozíció lehetővé teszi a teljes körű hozzáférést biztosít a Yoni és egyéb testrészek. Mielőtt felvenné a kapcsolatot a test, kezd mély, nyugodt légzés. Mind giver és vevő kell emlékezni, hogy lélegezzen mélyeket, és lassan kikapcsolódást az egész folyamat során. Az ajándékozó majd gyengéden emlékezteti a vevő kezdeni a légzés újra, ha a vevő leáll, vagy kezd, hogy sekélyebb levegőt. Mély légzés, nem levegő után kapkod, a legfontosabb.
Gyengéden masszírozza a lábakat, a has, comb, mell, stb, hogy ösztönözze a vevőt, hogy pihenjen, és az adakozó, hogy felkészüljenek megható veleYoni . Öntsünk egy kevés jó minőségű olaj vagy kenőanyag a dombon aYoni . Öntsünk csak annyira, hogy csöpög le a külső ajkak, és fedezi a külsőYoni . Kezdje finoman masszírozza a halom és külső ajkak aYoni .Időt itt, és nem rohan. Pihenjen és élvezze, amely a masszázs.
Finoman nyomja meg a külső ajkak közötti hüvelyk-és mutatóujjával, és tolja fel és le a teljes hosszában az egyes ajak. Nem ugyanaz a belső ajkak aYoni / hüvely. Csak nyugodtan. Célszerű az adakozót és a vevő, hogy vizsgálja meg egymás szemébe, amennyire csak lehetséges. A vevő kell mondanom, az adakozó, ha a nyomás, sebesség, mélység, stb. kell növelni vagy csökkenteni. Korlátozza a beszélgetést, és elsősorban a kellemes érzés, túl sokat beszél csökkenti a hatást.
A Crown Jewel
A csikló egy elképesztően összetett felépítésű, hasonló funkciót a hím makk, de meglepő módon - akár négy alkalommal sokkal érzékenyebbek. A makk része a csikló tart 6000 - 8000 szenzoros idegvégződéseket, mint bármely más szerkezet az emberi test. Ez a túlérzékeny csomópont csak egyetlen célja van: öröm . Semmi meghaladja a képességét, hogy átveszik és továbbítják érzés az érintés, nyomás és vibráció. A makk a "korona ékköve" a csikló rendszer!
Végigsímít a csikló az óramutató járásával megegyező és ellentétes irányban körökben. Finoman nyomja meg a hüvelyk és mutató ujja. Ezt, mint egy masszázs, és nem kap ki a vevőt. A vevő kétségkívül nagyon felkeltette, de továbbra is ösztönzi őt, hogy pihenni és lélegezni.
Lassan és nagy gonddal, helyezze be a középső ujját a jobb kezét a Yoni (okkal felhasználásával kapcsolatos jobb, szemben a bal oldalon. Meg kell csinálni a polaritás Tantra). Nagyon finoman feltárása és masszázs a belsejét Yoni ezzel ujját. Szánjon rá időt, hogy szelíd, és úgy érzi, fel, le és oldalra. Változnak a mélység, a sebesség és a nyomás. Fontos megjegyezni, hogy ez egy masszázs, amelyben Ön tápláló és nyugtató a Yoni .
Miközben a tenyér felfelé nézzen, és a középső ujj belsejében Yoni , mozog a középső ujját egy "gyere ide" mozdulatot, vagy csaló vissza felé a tenyér. Ön felveszi a kapcsolatot egy szivacsos szövet területen csak a szeméremcsont mögött, a csikló. Ez a G-pont vagy a Tantra, " a szent hely " . Ő is érzi a vizelési inger, a tapasztalat egy kicsit kellemetlen, vagy a legtöbb remélhetőleg öröm. Változnak a nyomás, a sebesség és a minta a mozgás. Tudja mozgatni jobbra-balra, előre és hátra, vagy a köröket a középső ujját. Azt is be az ujját, hogy a között, a középső ujját, és Pinky.
A legtöbb nő nem lesz probléma, és élvezni fogják a megnövekedett stimuláció a két ujját.Szánjon rá időt, és nagyon szelíd. Használhatja a hüvelykujj a jobb kéz, hogy ösztönözze a csikló is.Az egyik lehetőség, hogy megpróbálja, ha a vevő azt akarja, hogy helyezze be a Pinky a jobb szemébe végbélnyílás. A Tantra, azt mondta, hogy ha a Pinky gyengéden masszírozza meg a végbélnyílás, a következő ujj-és középső ujját Yoni , és a hüvelykujját a lány csikló, " Ön gazdaság egyik rejtelmeit az univerzum a kezedben . "]
Használhatja a bal kezét a masszázs melleit, has, vagy a csikló. Ha a klitorisz masszázs általában célszerű használni a hüvelykujját felfelé, lefelé mozgás, a többi a kéz nyugszik, és a masszázsnak a halom. A kettős stimuláció a jobb és bal kéz biztosít sok örömet a vevő.
Folytatás masszázs, a különböző sebesség, nyomás és a mozgás, miközben továbbra is lélegezzen mélyeket, és keresi egymás szemébe. Lehet, hogy erős érzelmeket jön, és sírni. Csak lélegezz, és szelíd. Egyes nők már szexuálisan bántalmazott, és szükség van a gyógyulásra.
Egy adó, szerető és türelmes partner lehet a mérhetetlen értéket neki. Ha ő van orgazmusa, folyamatosan lélegzik, és továbbra is masszírozza, ha akar. Több orgazmus előfordulhat, minden egyre intenzitása. A Tantra ez az úgynevezett " lovaglás a hullám . "
A vége a masszázs, lassan, óvatosan, és tisztelettel, távolítsa el a kezét. Hagyjuk őt, hogy pihenjen és élvezze a lemenő nap utolsó sugarai a Yoni masszázs. Hozzábújva, vagy akik nagyon megnyugtató is. Amint megtanulod, hogy elsajátítsák a Yoni masszázs szexuális életed lesz nagyon gazdag, és tanulni fog sokat a női szexualitás.


************************
Lingam Masszázs (a fordítás fojtatódik)
szanszkrit szó a férfi nemi szerv Lingam és lazán lefordítva a "Wand of Light." A tantra vagy Szent szexualitás, a Lingam is tisztelettel nézett, és megtiszteltetés, mint a "Mágus a fény", hogy a csatorna kreatív energia és az öröm.
Orgazmus nem célja a Lingam masszázs, bár lehet kellemes és örvendetes mellékhatása.
A cél az, hogy a masszázs Lingam is beleértve herék, gát és a szent Spot (prosztata) külső, amely lehetővé teszi az ember, hogy adjátok át egyfajta öröm ő nem szokott. Ebből a szempontból mind a vevő és az adakozót lazítson a masszázs.
Férfi kell tanulni, hogy pihenjen és fogadására. A hagyományos szexuális kondicionálás van a férfi csinál, és célirányos mód. A Lingam Masszázs lehetővé teszi az embernek, hogy megtapasztaljuk lágyabb, inkább fogékonyak oldal és tapasztalat öröm egy nem-hagyományos perspektíva.
Kezdetben a masszázs
Van a vevő  hátán párnákkal a feje alá, így tud felnézni élettársa (adakozót). Tegyünk egy párnát, borított egy törülközőt, alatt a csípőjét. A lába kell szét a térd enyhén hajlított (párna és takaró alatt a térdét is segít), és az ő nemi szervek egyértelműen ki vannak téve a masszázs. Mielőtt felvenné a kapcsolatot a test, kezd mély, nyugodt légzés. Gyengéden masszírozza a lábakat, a has, comb, mell, mellbimbó, stb, hogy a vevő a kikapcsolódásra. Emlékeztesse a vevőt lélegezzen mélyeket, és a mosogató mélyebb a relaxáció.
Öntsünk egy kevés olajat a tengely a Lingam és a herék. Kezdje finoman masszírozva a herék, vigyázva, hogy ne okozzon fájdalmat ezen az érzékeny területen.Masszázs a herezacskó óvatosan, emiatt pihenni. Masszázs a terület felett Lingam , a szeméremcsont.Masszázs a gát, a terület között a herék és a végbélnyílás.
Vegyünk amikor masszírozta a tengely a Lingam . Változik a sebesség és a nyomás.Finoman nyomja meg a Lingam alján a jobb kezével, húzd fel és csúsztassuk le, majd felváltva a bal kezével. Szánjon rá időt, ezt, jobb, bal, jobb, bal, stb Ezután változás irányát indítjuk el nyomja a fejét a Lingam , majd lecsúszott és ki. Ismét váltakoznak jobb és bal kéz.
Masszázs a fejét a Lingam , mint ha ön használ egy narancs facsaró. Masszázs az egész fej és a tengely.A Tantra sok idegvégződések aLingam , amelyek megfelelnek az egyéb testrészek. Úgy tűnik, hogy számos betegség is gyógyítható jó Lingam-masszázs. Lingam lehet, hogy nem mehet puha, mint hogy végre ezt a technikát.
Ne aggódjon, ha nem kap nehéz újra. , Azt fogod találni, hogy ez lesz a kemény, akkor menj lágy, kemény kap újra, stb, ami egy igen kívánatos tantrikus élményt, mint a lovaglás a hullám, lebegett a fel és le. Keménység és lágyság két végét az öröm spektrum.
Ha kiderül, hogy a vevő fog ejakulátum, hát ki, amely lehetővé teszi a Lingam , hogy tompítsa egy kicsit, mielőtt visszatérnének a masszázs. Ehhez többször közeledett a magömlés, majd háttér ki. Fontos megjegyezni, hogy a cél nem az orgazmus, és saját magáról.
A férfiak megtanulják a művészet ejakulációs magabiztosságot és az ellenőrzés közeledett az ejakuláció, majd támogatásával le a stimuláció. Mély légzés a kulcs itt van, és tompítsa a vágyat, hogy lövell. Végül ejakulációs fölény lehetővé teszi, hogy szerelmes, ameddig csak akar, és akkor válhat több orgazmust anélkül hogy egy csepp sperma. Orgazmus és a magömlés két különböző válaszokat lehet tanulni egymástól. Az eredmény egy rendkívül bővült szexuális életet.
A Szent Spot
Keresse meg és masszázs a férfi Szent Spot. Van egy kis bemélyedés körülbelül akkora, mint a borsó, vagy talán nagyobb félúton a herék és a végbélnyílás. Légy gyengéd és nyomja befelé. Ő fogja érezni a nyomást mélyen, és kellemetlen lehet az első.
Végül, mivel ezen a területen is dolgozott, és megpuhult, ő képes lesz kiterjeszteni az orgazmus és a mester ejakulációs kontroll. Tudod masszázs a Lingam a jobb kezét és a masszázs az ő szent Spot a bal kezével.
Próbálja nyomva ezen a helyen, amikor közeledik magömlés. Az ember lehet erős érzelmeket jön a hozzáférés közben a Szent Spot. A legjobb barátom, és gyógyító tudta volna abban a pillanatban. Te, az adakozó, létrehoz egy helyre a bizalom és a meghittség.

Befejezése Masszázs
Amikor úgy érzi, a teljes (a masszázs), óvatosan távolítsuk el a kezét fedezi őt, és tartsa őt melegen. A legfontosabb, hogy neki, hogy nyugodtan pihenni legalább öt-tíz percig.

Források: http://azerinteshatalma.hu/miert/a-tao-es-a-tantra-vilaga/***********
Közvetlen link, részletes bemutató film +18:
http://www.metacafe.com/watch/5608703/yoni_lingam_massage/A technika:

Lingam-masszázs (18+)


A Lingam-masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami állítólag olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert.A Lingam szanszkrit eredetű szó, és a férfi hímtagját jelöli. A Lingam-masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly' nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A Lingam-masszázs lényege a herék, a gát, a prosztata és a hímvessző különleges masszírozása, amiben nő és férfi egyaránt ellazul, és örömét leli. Ezen állapot eléréséhez a férfinak meg kell ismernie saját gyengéd oldalát, hogy képes legyen ellazítani és befogadni a masszázs okozta örömöket.

A masszázs során a férfi a hátán fekszik, lábait széttárja, és kissé behajtja. Dereka, térdei, és feje alá egy párnát kell helyezni, hogy tökéletes kényelemben legyen a masszázs során, és hogy kényeztetésre váró "tagjai" könnyen hozzáférhetőek legyenek a partner számára. A masszázst mély és ritmikus légzés előzi meg. Érdemes a lábakat, a hasi területet, a combokat, a mellkast és a mellbimbókat finoman simogatni, hogy az egész test ellazulhasson és felkészülhessen. A masszázshoz nélkülözhetetlen az olaj, amivel bekenjük a masszírozásra váró területeket, és a csodamasszázs máris elkezdődhet. A Lingam-masszázs technikája szerint először a herezacskót, illetve a heréket kell nagyon óvatosan masszírozni, majd fokozatosan lehet áttérni a hímvessző fölötti szeméremcsontra és a gátra.

A hímvessző masszírozásakor folyamatosan változtatni kell a masszázs sebességét és a nyomást. A Lingam (pénisz) kényeztetésekor a partner jobb kézzel tövénél megfogja a hímvesszőt, óvatosan összenyomja, felfele húzza, majd lecsúsztatja rajta a kezét, és megismétli ugyanezt a bal kezével. A mozzanatot újra és újra el kell végezni. Ezek után fordított technikát kell alkalmazni, mégpedig úgy, hogy a hímvessző csúcsától indulva a partner egészen tövig lecsúsztatja kezét, majd kézváltás, és kezdődhet újra az egész. Miután ezt is jó párszor megismételtük, kezdődhet a makk - narancs facsarásához hasonló mozdulattal - való masszírozása. Ne lepődjünk meg, ha masszázs közben a hímvessző néha elernyed, majd újra megmerevedik, aztán megint elernyed, és újra megmerevedik...ezek a Tantrában az öröm két végpontját jelölik, és meglehetősen nagy élvezetet nyújtanak a férfi számára. 

Éppen ezért, mihelyt a férfi az ejakuláció közelébe jut, hajtsuk hátra hímvesszőjét, hogy kissé ellazuljon, és utána folytassuk a masszázst. Ezt, a magömléshez közeledve párszor ismételjük meg. Bármennyire is képtelenül hangzik, nem szabad elfelejteni, hogy a Tantrában nem az orgazmus elérése a cél, hanem az örömszerzés módja. A Lingam-masszázs segítségével a férfi könnyen megtanulhatja kontrollálni ejakulációját, hogy a jövőben olyan hosszú szeretkezésben legyen része partnerével, amilyet csak szeretne. Eljuthat továbbá a többszöri orgazmus állapotába is anélkül, hogy akár egy csöpp ondót is elejtene. A Tantra szerint orgazmus és magömlés két különböző dolog.

A makk masszírozása után a "szent pötty", vagyis a prosztata megtalálása és masszírozása a cél. A popsin keresztül a végbél hasi oldalán könnyedén kitapintható a prosztata. Ha megtaláltuk, finoman nyomjuk azt befele. Ez első próbálkozásra kellemetlen lehet a férfi számára, de idővel a terület ellazul, és az orgazmus megnyúlik. Jobb kézzel ajánlott masszírozni a hímvesszőt, míg ballal a prosztatát. Közvetlenül az ejakuláció előtt ezúttal is meg kell nyomni meg a prosztatát, hogy a magömlés elmaradjon.

Ha a férfi úgy dönt, hogy mégis "elmegy" - mielőtt legalább hatszor visszatartotta a magömlést -, fontos, hogy mély lélegzetvételek kíséretében tegye ezt. A Tantra szerint ugyanis, aki hatszor meg tudja állni a magömlést, hatalmas erőkkel tölti fel szexuális energiatárát. Amint a férfi kielégült - akár magömléssel akár anélkül - , be kell takarni őt, és hagyni pihenni. A Tantra szerint a hímvesszőben olyan idegvégződések találhatók, amik kapcsolatban állnak a test többi részével, és egy Lingam-masszázs segítségével néhány betegség is hatásosan kezelhető.

[forrás origo]"Tantra masszázs" egyedül

ma SZTI

szakirodalom : http://psychcentral.com/lib/the-top-10-myths-behind-masturbation/

Potencianövelő TEA

lesbian


Nincsenek megjegyzések: